Despre Noi

Compania internațională cu birou de reprezentare în Moldova. Dezvoltarea web de orice complexitate, variind de la un simplu dar efectiv landing page și site-uri cărți de vizită prezentabile, până la servicii web și aplicații mobile complexe.

Experiența extinsă, profesionalismul înalt și abordarea individualizată ne permit să creăm în mod eficient proiecte web cît cu un funcțional simplu atît și cu unul complicat.

Cooperăm cu succes cu parteneri și clienți din Republica Moldova, SUA, Franța, Italia, Ucraina, România, Germania, Turcia și alte țări din întreaga lume.

+

Țările
partenere

Rămân clienții noștri obișnuiți

+

Ani
de experiență

în domeniul dezvoltării web

+

Clienți
fericiți

Care au plasat comenzile lor secundare la noi

+

Proiecte
de succes

Din care jumătate sunt secundare

Etape principale de development

Analitica

Pentru implementarea cu succes a proiectului dvs., în prima etapă de dezvoltare, efectuăm un sondaj și studiem termenii de referință furnizați de către dvs. (client).

Pe baza rezultatului obținut după efectuarea analizei amănunțite, întocmim o listă de sarcini necesare, stabilind prioritățile în aceasta. 1

Design

După analizarea datelor, începem etapa de proiectare, luând în considerare publicul țintă al site-ului, selectăm o abordare individualizată și dezvoltăm un prototip care să demonstreze structura paginilor proiectului.

Imediat după aprobarea prototipului, noi creăm un concept vizual care va defini stilul viitorului dvs. produs care v-a fi dezvoltat în rezultatul muncii noastre. 2

dezvoltare și publicare

După ce de către dvs. a fost aprobat design-ul site-ului, noi trecem la aspectul acestuia - o etapă importantă în care specialiștii traduc design maket-ul “într-un limbaj mai liber, pentru a fi mai bine înțeles de către Internet”. Site-ul capătă funcționalitate - butoanele și link-urile deja funcționează, de-asemenea puteți naviga prin paginile și secțiunile site-ului. În continuare, programatorii noștri conectează toate modulele necesare, configurează serviciile și alte funcționalități ale proiectului dvs., creează baze de date și configurează panoul administrativ.

Drept urmare, transferăm site-ul către găzduirea (host-ul) noastră sau a dvs. Conectăm domeniile necesare la acesta și configurăm bazele de date pe noul server. Ura! Web site-ul dvs. este deja online! După semnarea certificatului de finalizare, vă rămîne doar să efectuați plata integrală, iar contractantul vă va oferi acces către site-ul dvs nou. 3

Sprijin și dezvoltare

Site-ul funcționează! Dar asta încă nu este sfîrșit! ... După lansarea proiectului, vă înregistrăm site-ul în motoarele de căutare precum google, yandex etc. Efectuăm optimizarea internă a paginii pentru a îmbunătăți căutarea site-ului dvs. pe Internet.

De asemenea, dacă aveți nevoie de sfaturi pentru promovarea proiectului dvs. sau doriți ca profesioniștii să se angajeze în această afacere - vă vom ajuta cu plăcere! 4

Lansam proiectul Dvs. în 10 zile

SITE WEB CARE VINDE, CU DESIGN INDIVIDUAL ȘI VERSIUNE MOBILĂ

Să începem colaborarea

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us! Greşeală! Reîncărcați pagina și verificați dimensiunea fișierului atașat!