Lapmol

Cel mai mare producător de produse lactate din teritoriu R.M.

Lapmol

Client

«LAPMOL SRL»

Site-ul

lapmol.md

Țară

Republica Moldova

Descriere

Compania Lapmol SRL a fost înființată în 1997 și inițial a fost distribuitor de produse lactate ai producătorilor locali, ceea ce se reflectă în numele companiei: Lapmol (LAPte MOLdovenesc), care înseamnă lapte moldovenesc.

lucrări

 • Dezvoltarea site-ului web
 • Web site - carte de vizită
 • Suportul tehnic
 • Crearea serviciilor suplimentare
 • Servicii IT conexe

Features (funcționalitate suplimentară)

Din cauza situației create de către noul covid-19, pentru site-ul deja existent al companiei "LAPMOL SRL", am elaborat o nouă secțiune pentru magazinul online încorporat, cu posibilitatea de livrare pe tot teritoriul R.M. Deasemeni am executat și următoarele lucrări:

 • Design-ul de ilustrații, bannere etc. Proiectarea elementelor suplimentare pentru un site existent, crearea de bannere publicitare și ilustrații. Detalii

 • Generator de certificate, coduri promoționale Certificatele generate sunt stocate în baza de date și pot fi utilizate pentru a deține promoții și reduceri. Cu rapoarte despre momentele, când au fost activate. Detalii

 • Primirea comenzilor online Vizualizați programările pentru serviciile dvs. prin panoul de administrare. Detalii

 • Achitări online - integrarea MAIB / MICB / Victoriabank Posibilitatea de a plăti comanda direct pe site. Integrarea directă a băncilor: MAIB, Victoriabank, MICB, precum și a sistemelor de plăți online: PayNet, Yandex, PayPal etc. Detalii

 • Dezvoltare backend Dezvoltarea funcționalității părții interne a site-ului web, care, de regulă, nu este vizibilă pentru utilizatorul mediu, dar joacă un rol important în asigurarea funcționarea site-ului. Detalii

 • Dezvoltare frontend Aspectul site-ului web este dezvoltarea unei interfețe pe care utilizatorul o vede și apoi interacționează prin deschiderea unei pagini web. Detalii

Tehnologii

Laravel

Laravel

Laravel este un framework open source conceput pentru dezvoltare folosind modelul arhitectural MVC. Laravel este eliberat sub licența MIT. Codul sursă al proiectului este găzduit pe GitHub.

Detalii
jQuery

jQuery

jQuery este o platformă de dezvoltare JavaScript, concepută pentru a ușura și îmbunătăți procese precum traversarea arborelui DOM în HTML, managementul inter-browser al evenimentelor, animații și cereri tip AJAX.

Detalii
Bootstrap

Bootstrap

Bootstrap este o suită gratuită de instrumente pentru crearea de site-uri web și aplicații web. Include șabloane de proiectare HTML și CSS pentru tipografie, formulare web, butoane și alte componente ale interfeței web.

Detalii
PHP

PHP

Acest limbaj de programare se folosește în principal înglobat în codul HTML, dar începând de la versiunea 4.3.0 se poate folosi și în mod „linie de comandă” (CLI), permițând crearea de aplicații independente.

Detalii
Google Tag Manager

Google Tag Manager

Un sistem de gestionare a etichetelor (TMS) care vă permite să actualizați rapid și ușor codurile de măsurare și fragmentele de cod aferente cunoscute în mod colectiv sub numele de etichete de pe site-ul dvs. web sau din aplicația mobilă.

Detalii
Google Analytics

Google Analytics

Este un serviciu furnizat de Google pentru a genera statistici detaliate despre vizitatorii site-ului.

Detalii
Google Maps

Google Maps

Cel mai popular serviciu de cartografiere web cu funcționalități avansate dezvoltat de Google.

Detalii
NGINX

NGINX

Un server web care poate fi folosit și ca proxy invers, echilibru de încărcare, proxy de mail și cache HTTP.

Detalii
Moment.js

Moment.js

O bibliotecă JavaScript open-source, care elimină necesitatea de a utiliza direct obiectul JavaScript Date nativ.

Detalii
Yandex.Metrica

Yandex.Metrica

Un serviciu de analiză web care urmărește și raportează traficul site-ului web.

Detalii

Feedback
de la clientul nostru

User

Musteață Asea

Director de marketing companiei SRL Lapmol

Sunt Musteata Asya, directorul de marketing al ICS „Lapmol” SRL și scriu acest lucru în sprijinul participării lui Alexandr Cernisiov la programul de formare SABIT „Tehnologii informaționale: infrastructură și dezvoltarea companiilor startup”.
Compania noastră, Lapmol SRL, este un producător major de produse lactate și este un reprezentant exclusiv al unor companii internaționale cunoscute pe piața Republicii Moldova. Este important pentru noi să oferim produse de calitate și să ținem pasul cu vremurile. De aceea, am început să căutăm parteneri care să folosească instrumente moderne în proiecte online și alegerea noastră s-a bazat pe compania Xsort Web Studio.

La momentul începerii cooperării, aveam câteva evoluții tehnice care erau destul de greu de utilizat.

Compania Xsort Web Studio ne-a ajutat să reparăm și să îmbunătățim codul de programare deja existent, care acum ne permite să suportăm traficul mare către site și încărcarea sa grea.
Profesionalismul și inovația angajaților Xsort ne permite să dezvoltăm clubul nostru client, care constă în înregistrarea participanților săi și efectuarea de desene periodice bazate pe algoritmi special dezvoltați (www.casutamea.md). Inovațiile propuse de angajații acestei companii ne-au ajutat în implementarea multor soluții de marketing în aplicații web și fac acest sistem nu numai eficient, ci și ușor de utilizat.
Mulțumim acestei companii, precum și șefului acesteia Alexandr Cernisiov, care s-a impus ca un partener profesionist și de încredere, care este bine versat în afacerea sa.
Sunt sigur că pentru Xsort Web Studio este o oportunitate unică de a învăța tehnologiile companiilor străine, normele legale și standardele internaționale, de a face schimb de experiență și de a obține noi cunoștințe, de a fi inspirat de idei noi și, cel mai important, de a stabili parteneriate . Mai mult, Alexandr Cernisiov va fi un excelent stagiar în acest program și va putea extrage din acesta o mulțime de informații valoroase, pe care ulterior le poate folosi în mod eficient în munca sa.

Textul complet al recomandării, puteți vedea aici .

Proiecte similare

Mail multe proiecte

Să începem colaborarea

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes. Sending error! Reload page or call us! Greşeală! Reîncărcați pagina și verificați dimensiunea fișierului atașat!